Hjullastare säljes hos Borås Truckservice

Inget jobb är för svårt för den ikoniska hjullastaren.

Är du i behov av en lastmaskin kan du komma till oss. Vi har djup kunskap om hur dessa maskiner fungerar och hur de används. Därför kan vi hjälpa dig navigera igenom alla märken, specifikationer och funktioner. På så sätt kan du hitta en modell som passar din verksamhet, till ett pris som passar din budget.

Vi har både nya och begagnade hjullastare till salu, samt till uthyrning och leasing.

Välkommen in till oss så kan vi berätta mer om våra lastmaskiner, och hur du kan göra för att få tag på en.

Hjullastare för godshantering och andra användningsområden

En lastmaskin kan med fördel användas inom godshantering. Utrusta den bara med ett par pallgafflar så har du en tillförlitlig maskin som kan lyfta tunga laster flera meter och transportera dem långa sträckor.

Hos Borås Truckservice hittar du också alla tillbehör du behöver. Vi har alltid en mängd olika typer av redskap på lager – inklusive pallgafflar, vikplogar och skopor avsedda för alla möjliga material. Dessa är utrustade med standardfästen, så att de kan användas på de flesta lastare av de vanligaste märkena. En hjullastare med en full uppsättning redskap är en av de mest mångsidiga och användbara maskinerna på marknaden.

Reparation, service och underhåll hos Borås Truckservice

Våra mekaniker har stor erfarenhet av det inre maskineriet i moderna lastmaskiner. Vi har tillgång till fullt utrustade lokaler som lämpar sig för service och reparationer – även för de största fordonen. Har du inte möjlighet att få din maskin till oss så kan vi utföra reparationen på plats hos dig. Eller så kommer vi helt enkelt och hämtar den med någon av våra lastbilar.

Kontakta oss så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa dig med din slitna eller skadade utrustning.