linde-l12i32edff19

Gedigen utbildning – lönsam investering

Effektivitet och driftsäkerhet är hörnstenar för att driva en lönsam verksamhet. För det krävs väl fungerande, ändamålsenliga maskiner. Vi är specialister på att utrusta dig med just de truckar du behöver. Men, minst lika viktigt är att du har personal som kan hantera dina maskiner på ett effektivt och säkert sätt. Därför erbjuder vi det du behöver även i form av utbildning för din personal.

Läs artikeln
Vi optimerar din driftekonomi

Vi hjälper dig optimera ekonomin i maskinparken

Med dagens krav på en välfungerande lagerlogistik är maskinparken på lagret i högsta grad affärskritisk. Vårt mål är dels att alltid kunna leverera rätt truck för dina behov, så att din verksamhet blir effektiv och stillestånd minimeras. Men, vi vill också kunna erbjuda dig den finansiella lösning som svarar bäst upp mot din situation. Därför kan du både köpa, hyra och leasa truckar och maskiner från oss. Det är inte alltid helt självklart vilken lösning som passar bäst, därför ger vi en första överblick här. Du är givetvis alltid välkommen att kontakta oss för att diskutera vidare kring dina exakta behov.

Läs artikeln

När allt bara ska fungera

När man har rätt maskiner, och de rullar som de ska. När arbetsmiljön är säker och personalen har den kunskap de behöver. Det är då allt fungerar som bäst. Och det är dit vi tar våra kunder. Dessutom vet de, att när det oförutsedda trots allt inträffar, så är vi svårslagna när det gäller att lösa det snabbt och smidigt.

Vi är Borås Truckservice. Vi får det att fungera.

Läs artikeln