Skjutstativtruckar på Borås Truckservice

Med en skjutstativtruck lyfter du högt, stabilt och säkert – även i begränsade utrymmen.

På Borås Truckservice kan vi skjutstativstruckar utan och innan. Och vi delar gärna med oss av vår expertis. Vi säljer, hyr ut och leasar flera truckmodeller, både nya och begagnade. Vi genomför också service, underhåll och reparationer, och har alltid ett välfyllt lager av reservdelar till de vanligaste märkena nära till hands.

En mångsidig och flexibel godshanteringslösning

Den här trucken är till för dig som vill ha en mångsidig maskin som är effektiv i alla lägen. Den har en smal konstruktion, ett långt teleskopstativ och en funktionalitet som tillåter gaffelstativet att lyfta horisontellt. Det här gör den ovärderlig i djuplager och varuhusmiljöer med trånga truckgångar.

En flexibel och användbar truck med hög lyftkapacitet vertikalt

De flesta skjutstativstruckarna har en lyftkapacitet på 1 till 1.5 ton. De kan dessutom lyfta upp till 12 meter vertikalt. Den klarar av att göra det här på grund av att den är byggd som en korsning mellan en motviktstruck och en stödbenstruck. Alltså, när stativet är inskjutet bärs lasten innanför stödytan på trucken; som på en stödbenstruck. Och när det skjuts ut hamnar vikten utanför stödytan, och fungerar då som en motviktstruck.

Alla de här funktionerna gör trucken otroligt flexibel och användbar i många olika situationer.

Hitta din skjutstativstruck hos Borås Truckservice

På Borås Truckservice har vi stor kunskap om både truckar och deras användningsområden. Vi kan hjälpa dig hitta utrustning med specifikationer, funktioner och prisklass som kan tillgodose alla dina behov. Hos oss kan du alltid räkna med stor kompetens, god personlig service och att du blir högt värderad som kund. Självklart erbjuder vi truckar från kända märken som Jungheinrich, Linde och BT.

Kontakta oss så kan vi berätta mer om vår truckförsäljning och våra reparations-, och servicetjänster.