Utan truckbatteri kommer du ingenstans

Vi hjälper dig att välja rätt truckbatteri, och passande laddare, så att det passar just din utrustning. Våra medarbetare har lång erfarenhet och stor kunskap om truckar och deras inre maskineri. Därför kan vi skräddarsy ett paket med truckbatteri, laddare och övriga tillbehör som behövs för att garantera maximal energianvändning i alla dina maskiner.

Ring Anders för rätt batteri och laddare

Anders Rosander

Verkstadschef Service & reservdelar

Mobil: +46 705-44 79 46

anders@borastruckservice.se

Batterier och laddare hos Borås Truckservice

Hjärtat och kärnan i din truck.

Hos oss hittar du truckbatterier och laddare av hög kvalitet till bra priser. Vi har batterier som passar till alla typer av eldrivna truckar, och andra fordon. Och skulle vi inte ha det du söker i lager, beställer vi snabbt hem det från någon av våra leverantörer.

Välkommen att kontakta Anders så hjälper han dig hitta de bästa produkterna på marknaden, till ett förmånligt pris.

Hitta rätt batteri för din utrustning

Truckar är starka fordon som kräver mycket energi. Därför är det viktigt att också ha ett starkt truckbatteri med högt energiinnehåll. Det ger trucken bästa möjliga prestationsförmåga.

Vi har stor kunskap om truckar och de krav som ska ställas på komponenter, tillbehör och reservdelar. Därför kan vi hjälpa dig hitta rätt truckbatteri och laddare som ger maximal energianvändning för just din utrustning.

Våra egna kvalitetskrav är också högt ställda. Därför handlar vi bara med pålitliga truckbatterier som har hög prestanda. Till ditt batteri har vi också sådant som centralpåfyllningssystem, batterivatten, batterihandskar och alla andra redskap, produkter och tillbehör du kan tänkas behöva.