Ring Magnus på Borås Truckservice för en bra truckaffär!

Vi har alltid ett stort antal truckar av alla de slag på lager. Ring oss så får du hjälp att hitta rätt truck för dina behov. Vi erbjuder dessutom både köp, hyra och leasing. Så oavsett om du behöver en ny eller begagnad truck kan du finansiera den på det sätt som passar dig.

Ett brett sortiment av truckar!

Nya och begagnade truckar av högsta kvalitet, god service, och snabba leveranser. Borås Truckservice ägs av Magnus, Marcus och Michael Johansson och totalt är vi 20 anställda.

I början av 90-talet flyttade vi till våra nuvarande lokaler som är belägna strax utanför Borås. Lokalerna är mycket ändamålsenliga och utrustade med bl.a lyft för truckar, stor smedja, lackering och spolhall.

Vi har ett rejält lager av reservdelar för de vanligaste märkena på marknaden och erbjuder ett stort sortiment av däck, laddare och olika typer av tillbehör.

Våra servicebilar är fullutrustade och vi förfogar över en av Sveriges bästa lastbilar för trucktransporter. Vi representerar Jungheinrich truckprogram samt säljer handtruckar från Swedmach.

Viktiga verksamheter är försäljning av nya och begagnade truckar, uthyrning & leasing, reparation & service av truckar samt truckutbildning/truckkort.

Magnus Johansson

Verkställande direktör Försäljning & uthyrning

Tel: +46 033-25 88 20

Mobil: +46 705-28 88 21

magnus@borastruckservice.se

Hitta till våra lokaler i Sandared utanför Borås!

Från Borås kör väg 180 till Sandhult, sväng vänster mot Sandared ca: 3 km in. Från Borås & Göteborg kör av avfart 83 mot Sjömarken sedan höger mot Backabo i Sjömarken. Följ väg mot Backabo. Vid t-korsning tag höger mot Sandhult ca: 2 km. Från Alingsås 180 mot Borås, kör till Sandhult tag höger mot Sandared ca: 3 km in.