Ring till Anders för att få prisvärda reservdelar med snabb leverans!

Oavsett om det gäller löpande underhåll eller reparation av dina truckar har vi reservdelarna. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt delar, till rätt pris och med snabb leverans.

Rätt reservdelar ger effektiv drift

Snabb tillgång till bra reservdelar är en viktig faktor för att du ska minimera driftstopp. Vi har bred kunskap om vad som krävs för att en truck ska fungera utan problem. Därför ställer vi också höga krav på våra leverantörer av reservdelar. Vi har ett stort lager delar till i stort sett alla truckar på marknaden, till exempel Jungheinrich, Toyota, Linde och Atlet. Skulle vi trots allt inte ha det du söker i lager, beställer vi snabbt hem det från någon av våra leverantörer.

Välkommen att kontakta Anders så hjälper han dig hitta rätt reservdelar.

Hjälp med service och reparation?

Förutom att hjälpa dig till rätta med reservdelar kan vi givetvis också se till att de kommer på plats i din truck. Våra servicetekniker har stor kunskap om de flesta av marknadens truckmärken. Vi kan serva och reparera dina truckar på plats hos dig, för minsta möjliga driftavbrott.

Skulle mer omfattande reparationer eller underhållsarbeten krävas har vi också egen fullt utrustad verkstad. Vi hämtar och returnerar trucken med egen lastbil, och kan då samtidigt leverera en ersättningstruck.

Anders Rosander

Verkstadschef Service & reservdelar

Mobil: +46 705-44 79 46

anders@borastruckservice.se

Hitta till våra lokaler i Sandared utanför Borås!

Från Borås kör väg 180 till Sandhult, sväng vänster mot Sandared ca: 3 km in. Från Borås & Göteborg kör av avfart 83 mot Sjömarken sedan höger mot Backabo i Sjömarken. Följ väg mot Backabo. Vid t-korsning tag höger mot Sandhult ca: 2 km. Från Alingsås 180 mot Borås, kör till Sandhult tag höger mot Sandared ca: 3 km in.