Uthyrning av truckar och städmaskiner hos Borås Truckservice

Plötsligt har du tillgång till en fullt utrustad maskinpark.

En komplett maskinpark

Borås Truckservice är förstahandsvalet när det gäller att hyra truck och städmaskiner. Vi har en komplett maskinpark, som är fullt utrustad för att möta alla våra kunders behov och förutsättningar – även på kort varsel. Hos oss får du rådgivning av erfarna experter som ser till att du får rätt utrustning för att klara jobbet.

Vi erbjuder en mängd uthyrningslösningar för att kunna möta alla tänkbara situationer. Från tillfällig uthyrning i några dagar till långa hyresavtal på flera år.

Kontakta oss med ditt projekt så hittar vi den bästa lösningen åt dig!

Magnus Johansson

Verkställande direktör Försäljning & uthyrning

Tel: +46 033-25 88 20

Mobil: +46 705-28 88 21

magnus@borastruckservice.se

Att hyra är att spara tid och slippa ansvar

Att teckna ett hyresavtal är ofta ett smartare ekonomiskt val än att köpa sin egen truck. Särskilt om du bara behöver utrustningen till ett mindre projekt. Och ännu mer om du själv inte har ingående kunskap om maskinerna och hur de fungerar.

När du hyr av Borås Truckservice så överlåter du allt praktiskt ansvar till våra experter. Du får fri tillgång till all vår kunskap och erfarenhet, så att du kan lita på att det inte blir några misstag.

Du får dessutom en garanti att din utrustning kommer prestera felfritt under hela arbetet. Och vid minsta tecken på strul kommer vi direkt ut och åtgärdar problemet, eller erbjuder dig en ny maskin.

Överlåt ansvaret till oss

Vi ser alltid till att prata ingående med våra kunder innan vi ingår i hyresavtal. Vi tar reda på kundens behov och förutsättningar, vad utrustningen ska användas till och omfattningen på projektet. På det här sättet kan vi alltid ta fram den bästa möjliga utrustningen för arbetet, till bästa möjliga pris.

Har du några funderingar gällande vår maskinpark och våra uthyrningsmodeller så är du välkommen att kontakta oss när som helst.