Allt från enkla handpumpade staplare, smidiga ledstaplare till tunga eldrivna stödbenstruckar.

Hos oss på Borås Truckservice hittar du ett brett sortiment av staplare.

Hos oss på Borås Truckservice hittar du ett brett sortiment av staplare. Vi erbjuder både nya och begagnade maskiner, och ger dig som kund möjligheten att både köpa, hyra och leasa dessa till ett förmånligt pris. Dessutom erbjuder vi service och reparationer ifall att du har utrustning som slutat att fungera.

Kontakta oss idag, så kan vi hjälpa dig hitta utrustningen som passar bäst för just din situation.

Att hitta rätt maskin för jobbet

En staplare är ett ergonomiskt och effektivt sätt att förenkla din godshantering. De finns tillgängliga i många olika modeller som är designade för olika situationer och förhållanden.

Behöver du lasta och lossa i trånga utrymmen söker du kanske efter en mindre ledstaplare som är lätt att manövrera. Om ditt lager har högt till tak behöver du nog en modell med god lyfthöjd, för att kunna utnyttja utrymmet ordentligt. Ska du arbeta med tunga varor vill du kanske prioritera en tyngre ståstaplare som har en högre lastkapacitet.

Det är alltså ganska många saker man måste tänka på innan man investerar i ny lagerutrustning. Saker som utrymme, kapacitetsbehov, om man har tillgång till personal med behörighet att använda utrustningen, och hur man ska balansera allt detta på ett sätt som passar in i sin budget.
Låt oss hitta rätt staplare åt dig

På Borås Truckservice kan vi hjälpa dig hitta rätt alternativ.

Vår personal har stor erfarenhet av olika typer av staplarmodeller, och vet vad som krävs för professionell och effektiv stapling. I vårt sortiment finner du allt från enkla handpumpade staplare, smidiga ledstaplare till tunga eldrivna stödbenstruckar.

Kontakta oss så kan vi berätta mer om våra tjänster och produkter.