Gedigen utbildning – lönsam investering

Effektivitet och driftsäkerhet är hörnstenar för att driva en lönsam verksamhet. För det krävs väl fungerande, ändamålsenliga maskiner. Vi är specialister på att utrusta dig med just de truckar du behöver. Men, minst lika viktigt är att du har personal som kan hantera dina maskiner på ett effektivt och säkert sätt. Därför erbjuder vi det du behöver även i form av utbildning för din personal.

Truckkort för alla behov

Truckförarutbildning är ett grundkrav för att få arbeta med att köra truck. Det är arbetsgivarens ansvar att säkerställa att personal har rätt utbildning. Med våra utbildningar siktar vi på att förmedla den kunskap som behövs för att din verksamhet ska fungera optimalt. Det innebär att den som fått sitt truckkort hos oss ska vara skicklig på att hantera sin truck, så att rätt jobb blir snabbt gjort. Utan skador på varken person, maskin, gods eller stallage. Det minimerar driftstopp, och bidrar till ökad lönsamhet.

Hos oss finns utbildningar på alla nivåer, från truckkort A till truckkort D. Det vill säga såväl mindre låglyftare som stora hjullastare och flaktruckar. Vi utbildar dessutom i travers, liftar och fallskydd. För att möta våra egna kvalitetskrav finns alltid stort utrymme för de viktiga teorikunskaperna, kombinerat med generösa möjligheter till att praktisera körning med de maskiner utbildningen gäller. Det är så vi kan säkerställa att de förare som fått truckkort hos oss, är säkra, effektiva och pålitliga i sin yrkesroll.

Eget utbildningscenter

Vårt eget utbildningscenter finns i anslutning till vårt huvudkontor strax utanför Borås. Där har vi såväl ändamålsenlig teorisal som gott om utrymme för praktiska övningar, med tillgång till alla de maskiner som täcks in av utbildningarna. Här håller vi löpande schemalagda kurser på olika nivåer. Dessa är öppna för alla att anmäla sig till och delta i. Många väljer att ta truckkort på eget initiativ, som ett sätt att stärka sina meriter och konkurrenskraft på arbetsmarknaden.

Vi tar även fram skräddarsydda utbildningar, anpassade efter specifika behov. Detta gäller såväl kursinnehåll som tid och plats. Därför ger detta möjlighet för ett företag att utbilda sin personal på just de maskiner de använder i sitt dagliga arbete, i den miljö där arbetet utförs, och enligt ett schema som passar företaget och de anställda bäst.

 

Möjlighet till teori online

Av erfarenhet vet vi att utbildning blir som mest värdefull när den är lärarledd. Då reder vi enkelt ut oklarheter och alla kan få svar på sina frågor och funderingar. För den som har svårt att avsätta hela dagar för teoriutbildning finns dock möjlighet till delvis webbaserad utbildning. Efter genomförd onlineteori utförs det praktiska körprovet precis som vanligt, antingen hos oss i Sandared eller ute i den verksamhet där kunskaperna ska tillämpas.

 

Christer Olsson

Utbildningsansvarig

Mobil: +46 708-91 49 58

christer@borastruckservice.se

Vi visar vägen till rätt kunskap

Kom ihåg att kompetens är minst lika viktig som bra maskiner. Rätt utbildad personal gör ett säkert och effektivt jobb, det bidrar i sin tur till god lönsamhet. Ta gärna en titt på våra schemalagda kurser HÄR. Eller hör av dig till Christer Olsson om du vill ha guidning kring dina utbildningsbehov. Detta gäller givetvis oavsett om du som privatperson vill ta ett truckkort för att få tillgång till en stor arbetsmarknad, eller om du är ett företag som vill säkra kunskaperna hos personalen. Välkommen att öka din kunskap med oss.

Gedigen utbildning – lönsam investering

Effektivitet och driftsäkerhet är hörnstenar för att driva en lönsam verksamhet. För det krävs väl fungerande, ändamålsenliga maskiner. Vi är specialister på att utrusta dig med just de truckar du behöver. Men, minst lika viktigt är att du har personal som kan hantera dina maskiner på ett effektivt och säkert sätt. Därför erbjuder vi det du behöver även i form av utbildning för din personal.

Läs artikeln
Vi optimerar din driftekonomi

Vi hjälper dig optimera ekonomin i maskinparken

Med dagens krav på en välfungerande lagerlogistik är maskinparken på lagret i högsta grad affärskritisk. Vårt mål är dels att alltid kunna leverera rätt truck för dina behov, så att din verksamhet blir effektiv och stillestånd minimeras. Men, vi vill också kunna erbjuda dig den finansiella lösning som svarar bäst upp mot din situation. Därför kan du både köpa, hyra och leasa truckar och maskiner från oss. Det är inte alltid helt självklart vilken lösning som passar bäst, därför ger vi en första överblick här. Du är givetvis alltid välkommen att kontakta oss för att diskutera vidare kring dina exakta behov.

Läs artikeln

När allt bara ska fungera

När man har rätt maskiner, och de rullar som de ska. När arbetsmiljön är säker och personalen har den kunskap de behöver. Det är då allt fungerar som bäst. Och det är dit vi tar våra kunder. Dessutom vet de, att när det oförutsedda trots allt inträffar, så är vi svårslagna när det gäller att lösa det snabbt och smidigt.

Vi är Borås Truckservice. Vi får det att fungera.

Läs artikeln